Meer

Over ons

Wie wij zijn

Jeffrey Wener (Sticky Rice) en Bas Aartsen (Indosnacks) genieten samen ruim 45 jaar ervaring op het gebied van Indonesische restaurants en catering. Jeffrey Wener is de bedenker en oprichter van de fastservice formule “Sticky Rice – from Bangkok to Bali” en Bas Aartsen is reeds jaren bekend als cateraar van heerlijke Sate’s, Indische snacks en rijsttafels met zijn bedrijf Indosnacks met name rondom Zoetermeer.

De samenwerking tussen Sticky Rice en Indosnacks als cateraars bestaat al jaren. De vervolgstap om de krachten concreet te bundelen in een gezamenlijke onderneming past in de visie van beide heren. Indofoods biedt de Indo Food Lover in een moderne omgeving de mooie smaken uit de Gordel van Smaragd bereid met passie en een flinke scheut liefde. Laat al je zintuigen prikkelen en geniet….Selamat Makan!

Ons voedselbeleid

Wij bereiden lekker voedsel

Onze kernwaarden

Phasellus hendrerit. Pellentesque aliquet nibh nec urna. In nisi neque, aliquet vel, dapibus id, mattis vel, nisi. Sed pretium, ligula sollicitudin laoreet viverra, tortor libero sodales leo, eget blandit nunc tortor eu nibh. Nullam mollis. Ut justo. Suspendisse potenti.

Onze Chefs

Onze koks hebben stuk voor stuk passie voor de Indische keuken. gegarandeerd dat ze voor u de heerlijkste gerechten bereiden.

Vacatures

Versterk ons team

We zijn altijd op zoek naar kundige, gemotiveerde medewerkers. Stuur ons een berichtje voor de mogelijkheden.

Jeffrey Wener

Oprichter / Chefkok

Jamie Oliver

Chefkok

Suzanne Grey

Kok

Jordi Spelfout

Floormanager

Beoordeel ons op